Vánoční akce a novinky e-shopu Pletené Náramky

 Autor: Jiří Krejčí.

 

Vánoční akce

(V našem e-shopu naleznete stovky druhů a vzorů pletených náramků)

 

Vánoce jsou časem, kdy se lidé navzájem obdarovávají. Proto jsme pro vás připravili malý dárek v podobě nových produktů a slevových akcí na naše pletené náramky. Není ideálnějšího času, než jsou vánoce, kdy můžete své nejbližší obdarovat pletenými náramky přátelství a vyjádřit jim tak svou lásku a přátelství.

E-shop Pletené Náramky již funguje druhým rokem a za tu dobu jsme si získali spoustu spokojených zákazníků. Naše náramky jsou vyrobené ze 100% bavlny a jsou ručně dělané, takže každý kus je originál a je do něj vložená láska tvůrce, který jej vytvořil.

Jelikož cena poštovného za zaslání náramku je zanedbatelná, rozhodli jsme se již při založení e-shopu, že při jakékoliv objednávce vám nabídneme dopravu zdarma v rámci celého světa, abychom k vám byli féroví.

Tento rok jsme zlevnili nejprodávanější řadu pletených náramků a to náramky Amiu, které nyní můžete koupit se slevou. Také jsme zlevnili pletené náramky Sklo, které jsou vyrobené ze skleněných korálků.

Současně jsme také do našeho e-shopu přidali nové produkty, takže si nyní můžete koupit například náramek vyrobený v Nepálu, dále také řadu náramků pro všechny bohémy s názvem Bohemian Pletené Náramky, anebo duhové náramky určené pro všechny příznivce party a diskoték.

Věříme, že se vám naše náramky budou líbit a že se stanete našimi spokojenými zákazníky.