Dámské náramkové hodinky ve stylu pletených náramku

Autor: Hedvika Müllerová

 

Image_00076

 

Foto: Dámské náramkové hodinky ve stylu pletených náramků

 

 

Chtěli bychom vám představit náš nový produkt s názvem Dámské náramkové hodinky. Tyto hodinky vznikli na popud našich zákazníků (zvlášť ženy), kteří se nás ptali, jestli bychom pro ně nebyli schopní uplést pletený náramek s hodinkami.

Dámské náramkové hodinky

Tyto hodinky jsou určené především ženám, které u těchto hodinek ocení především krásný design a styl Pletených Náramků. Tyto hodinky mají časové ukazatele ve tvaru lístků, a proto nejsou vhodné pro ženy, které chtějí mít u hodinek ciferníky ukazující čas s chirurgickou přesností.

Ovšem pokud dáváte přednost krásnému stylu a designu na místo toho, že ciferníky 100 % přesně ukazují čas, pak jsou tyto hodinku určené právě vám. To byl také náš záměr, dělat tyto hodinky pro lidi, kteří jsou zastánci volnějšího životního stylu a nejsou uspěchaní.

Samozřejmě ručičky hodinek ukazují přesný čas, takže budete vždycky přesně vědět kolik je hodin. Až tak zastánci volného životního stylu být nemůžeme.

Pro muže tyto hodinky nejsou určené, nicméně pánové, co takhle obdarovat drahou polovičku těmito hodinkami a dokázat jí, že vám na ní záleží? Nezapomněli jste náhodou, jestli vaše žena nebude mít narozeniny, není zrovna den matek, nebo neslavíte náhodou výročí? Pokud ano, tak co myslíte, líbili by se Dámské náramkové hodinky vaším ženám?